De Mos: 'Gaat nu toch wel opvallen met Slot'

De Mos plaatst vraagtekens bij Feyenoord: 'Gaat nu toch wel opvallen met Slot'

6 maart 2023 om 14:24
Laatste update: 6 maart 2023 om 15:01

Aad de Mos heeft het idee dat de scheidsrechters de Eredivisie-ranglijst aan het bepalen zijn. De oud-trainer van onder meer Ajax en PSV zag Feyenoord afgelopen weekend flink gematst worden door arbiter Joey Kooij.

Bij het Eindhovens Dagblad blikt De Mos terug op het afgelopen Eredivisie-weekend. Hij begint bij PSV, dat net als Ajax, Feyenoord en AZ met minimale cijfers won. "RKC kreeg drie opgelegde kansen. Het is toch weer bibberen, ze mogen heel blij zijn met de drie punten. Maar dat hebben alle clubs uit de top-vier gehad. Ajax was ook zeer matig tegen NEC en Feyenoord hoeven we niet over te spreken."

Vervolgens vertelt De Mos over het moment met Isak Määttä, die zijn tweede gele kaart ontving nadat hij een bal tegen Alireza Jahanbakhsh aan schoot. "Feyenoord komt opnieuw heel goed weg met de scheidsrechter. Het gaat nu toch wel een beetje opvallen met Slot, dat zij veel gunstige momenten krijgen via de scheidsrechters. Het lijkt wel alsof de arbiters op dit moment de ranglijst aan het bepalen zijn. Dat verontrust me een klein beetje."