Franse wereldkampioen vindt blessure van Neymar positief: 'Hij is onuitstaanbaar'

Franse wereldkampioen is klaar met Neymar: 'Ik kan het niet verdragen'

7 maart om 11:04

Voormalig Frans international Christophe Dugarry ziet het blessurenieuws van Neymar als een opsteker voor Paris Saint-Germain. De analist is de Braziliaan zat en denkt dat Les Parisiens beter in balans zijn zonder de ster.

Neymar liep een zware enkelblessure op in het treffen met Lille OSC, die hem tot het einde van het seizoen buiten de lijnen houdt. Goed nieuws voor de Parijzenaren, vindt analist Dugarry bij RMC Sport. "Ik ben blij voor PSG nu hij geblesseerd is. Christophe Galtier (PSG-coach, red.) mag zich gelukkig prijzen met het nieuws. Dit team is veel meer in balans met vijf verdedigers, drie middenvelders en duo van Messi en Mbappé."

De Franse WK-winnaar doet er nog een schepje bovenop en geeft zijn mening over Neymar. "Ik kan het niet verdragen om hem te zien. Ik kan het gewoon niet meer. Ik vind hem onuitstaanbaar in zijn dribbels, zijn gedrag. Ik wil hem niet meer op het veld zien." PSG, dat woensdag aantreed tegen Bayern München, heeft bevestigd dat de vleugelspeler een operatie moet ondergaan voor zijn blessure.