Bayern heeft plan tegen PSG-ster: 'Als het werkt, zal hij weinig plezier hebben'

Bayern heeft plan tegen PSG-ster: 'Als het werkt, zal hij weinig plezier hebben'

7 maart om 16:33
Laatste update: 7 maart om 16:36

Thomas Müller is enorm gecharmeerd van Kylian Mbappé, maar gaat er woensdagavond alles aan doen om het de Franse sterspeler van Paris Saint-Germain zo moeilijk mogelijk te maken. De aanvaller van Bayern München laat weten een plan te hebben gesmeed. 

Müller gaf op de persconferentie van dinsdagmiddag in aanloop naar het Champions League-duel tussen de twee grootmachten aan gecharmeerd te zijn van Mbappé. "Hij combineert explosiviteit met de juiste beslissingen in het strafschopgebied. De hele wereld geniet ervan om naar hem te kijken, maar morgen zullen we proberen hem dwars te zitten. Als ons plan werkt, zal hij weinig plezier hebben." 

Na het eerste duel was Mbappé overtuigd dat de Parijzenaren favoriet waren voor de return. Müller reageert hierop tegenover de pers. "Dat kan iedereen zelf beoordelen. We wonnen de heenwedstrijd met 1-0, dat vind ik een voordeel. Maar een achterstand van één doelpunt kan altijd worden ingehaald in het voetbal. Ik begrijp zijn mening, hij heeft veel zelfvertrouwen."

Nagelsmann
Bayern-trainer Julian Nagelsmann ving tijdens de heenwedstrijd een glimp op van wat de Fransman in zijn mars heeft. "Zijn wissel in de heenwedstrijd had effect op PSG en op ons. Hij is een van de beste spitsen ter wereld. Onze wedstrijdaanpak verandert als hij speelt. Morgen start hij. We moeten de problemen collectief oplossen, maar we zijn zeker goed voorbereid", aldus de oefenmeester.