Defensieve problemen bij Shakhtar: honderd keer je inzet wanneer Feyenoord scoort!

9 maart om 16:00
Laatste update: 9 maart om 16:01

ADVERTORIAL – Donderdagavond speelt Feyenoord de uitwedstrijd in de Europa League tegen Shakthar Donetsk. De Rotterdammers zullen een goed uitgangspunt willen creëren voor de return de week erop volgt in De Kuip. Bij Jack’s kan je nu vijftig tot honderd keer je inzet terugkrijgen wanneer de Rotterdammers minimaal één doelpunt maken!

De laatste keer dat Feyenoord niet tot scoren wist te komen in een officiële wedstrijd dateert alweer van een eeuwigheid geleden. Het was SC Heerenveen dat de Rotterdammers op 13 augustus 2022 op 0-0 wist te houden in De Kuip. Ook kampt Shakhtar met de nodige defensieve problemen: slechts twee verdediger zijn er nog over. Mocht Feyenoord wéér scoren tegen de Oekraïners, dan is dat genoeg om €50 of €100 te verdienen wanneer je nog geen account bij de bookmaker hebt. Stort je €20? Dan ontvang je de odds boost van vijftig. Stort je €100? Dan ontvang je de odds boost van honderd. De actie is alleen beschikbaar voor spelers van 24 jaar en ouder.

Hoe werkt de actie van Jack’s?

1. Klik op één van de links in het artikel
2. Maak een account aan
3. Stort een bedrag van minimaal €20 en maximaal €100 om één van de bonussen te ontvangen
4. Selecteer de weddenschap en zet in op 'Hoeveel doelpunten maakt Feyenoord: Meer dan 0.5'
5. Vink de odds boost aan en plaats de bet

Al een account bij Jack's? Niet getreurd!

Heb je via één van de eerdere acties al een account bij Jack's aangemaakt? Geen probleem! Ook voor bestaande spelers heeft de bookmaker unieke acties en boosted odds klaar staan. Zo zijn er elke dag Jack's specials beschikbaar.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust