Van der Sar verwacht nog steeds dat hij belofte waar gaat maken'

'Van der Sar heeft vertrouwen in belofte, naam van Ward zingt rond bij Ajax'

8 maart om 19:00

Edwin van der Sar is er nog altijd van overtuigd dat Ajax snel een nieuwe technisch directeur heeft, zo schrijft Voetbal International. De algemeen directeur van de Amsterdammers beloofde dat er nu over een maand een nieuwe td zou zijn in de hoofdstad.

Toen Van der Sar bij Rondo zat, vertelde hij dat Ajax twee maanden later een nieuwe technisch directeur zou hebben. Inmiddels is dat al iets meer dan vier weken geleden. In de tussentijd is Ajax gelinkt aan Liverpool-directeur Julian Ward, maar een nieuwe td is er nog niet. Toch heeft Van der Sar er vertrouwen in dat deze wel aangesteld gaat worden in de komende maand, zo schrijft VI. Ondertussen meldt het weekblad ook dat de naam van Ward nog altijd rondzingt bij de landskampioen. 

De nieuwe directeur zal in ieder geval meteen aan de bak moeten bij Ajax. Er liggen namelijk meerdere vraagstukken op de plank, zoals de trainerspositie voor volgend seizoen en de invulling van de selectie, nu verschillende spelers weer dreigen te vertrekken. 'De rust lijkt voor even teruggekeerd, met dank aan de serie overwinningen in Nederland, maar het is slechts stilte voor de storm', besluit VI.