Al-Ittihad wil Zaha losweken bij Crystal Palace

'Concurrent Ronaldo's Al Nassr wil toeslaan bij Palace en doet miljoenenaanbod'

14 maart om 11:15

De Premier League is een gewild doelwit voor clubs uit Saudi-Arabië. Al-Ittihad, de grootste concurrent van het Al Nassr van Cristiano Ronaldo, heeft Crystal Palace-aanvaller Wilfried Zaha een miljoenenaanbod gedaan.

Zaha beschikt bij Palace over een aflopend contract en kan komende zomer transfervrij vertrekken. Al-Ittihad, de koploper van de Saudische Premier League, probeert de Ivoriaan te verleiden tot een stap naar het Midden-Oosten, meldt Daily Mail. Voor de dertigjarige spits ligt een riante salarisstrook klaar. Jaarlijks kan Zaha ruim tien miljoen euro netto opstrijken.

Palace doet er nog altijd alles aan om Zaha te overtuigen van een nieuw contract. Naar verluidt hebben The Eagles de aanvaller het meest lucratieve aanbod uit de clubhistorie gedaan. Wanneer Zaha een nieuwe verbintenis aangaat, gaat hij omgerekend 227 duizend euro per week verdienen. Dat komt op jaarbasis neer op een kleine twaalf miljoen euro.

Ook Al Nassr zou zijn ook hebben laten vallen op Zaha. Volgens het Engelse medium bepaalt de hoofdrolspeler aan het einde van het seizoen pas waar zijn toekomst ligt.