Slot haalt woorden van Heitinga onderuit: 'Wij hebben ook spelers die dat kunnen'

Slot haalt woorden van Heitinga onderuit: 'Wij hebben ook spelers die dat kunnen'

17 maart - 14:55
177

Arne Slot heeft er alle vertrouwen in dat Feyenoord zondag kan winnen in de Johan Cruijff Arena. De Rotterdammers wonnen al lange tijd geen wedstrijd meer in het stadion van Ajax en de trainer van de Rotterdammers heeft die statistiek gebruikt als motivatie. 

Feyenoord wist in 2005 voor het laatst een wedstrijd te winnen in de Johan Cruijff Arena. "Die statistiek heb ik wel gebruikt voorafgaand aan de wedstrijd van gisteren", vertelt Slot op de persconferentie voorafgaand aan de wedstrijd. "Dat is heel belangrijk, maar de spelers mochten mij vertellen welke wedstrijd belangrijker was. Gisteren was dat natuurlijk Shakhtar, maar nu is dat zeker Ajax."

Slot reageert ook op de woorden van Ajax-trainer John Heitinga. Hij gaf aan dat de Amsterdammers individueel wel betere spelers hebben dan Feyenoord. "Wij hebben spelers die ook een wedstrijd open kunnen breken, maar het niet wekelijks doen. Gisteravond was er een prachtig voorbeeld met Oussama  Idrissi die dat in zich heeft. Toch lukt het elke week wel vrij aardig met minstens één iemand. We zijn een team waarin heel veel goede spelers zitten."

De trainer van de Rotterdammers denkt wel dat Ajax anders gaat spelen dan de tegenstanders die Feyenoord normaal treft. "Ik verwacht een agressief Ajax dat veel de bal wil hebben. Doordat de tegenstander wat anders doet, zie je bij ons ook vaak wat anders."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie