Kramer haalt hard uit: 'Die zelfingenomen Ajacieden... Lekker voor Johnny'

Kramer haalt hard uit: 'Die zelfingenomen Ajacieden... Lekker voor Johnny'

17 maart - 18:26
527

Michiel Kramer steekt zijn voorkeur voor Feyenoord in de Klassieker niet onder stoelen of banken. De RKC Waalwijk-spits, die tussen 2015 en 2018 in Rotterdam-Zuid speelde, hekelt de 'zelfingenomen' Ajacieden.

Kramer schuift vrijdag aan bij Rijnmond Sport, waar hij vooruitblikt op de Klassieker. De aanvaller kraakt de Amsterdamse aanhang. "Ik word moe van die Ajacieden die zelfingenomen overal rondlopen en zeggen: wij zijn favoriet, we gunnen Feyenoord niets...", zegt hij. "Ik vind dat Feyenoord qua team veel meer uitstraalt dan Ajax."

"Ik snap het wel, het moet natuurlijk altijd om Ajax draaien in heel Nederland", vervolgt Kramer. "Ik hoop dat Feyenoord daar een goed resultaat haalt", aldus de spits, die verwijst naar de persconferentie van John Heitinga van afgelopen donderdag. "Dat is ook lekker voor Johnny. Ik heb mij geërgerd aan die Johnny... Er werd hem gevraagd: Hoop je dat Feyenoord wint (tegen Shakhtar Donetsk, red.)? en dan zegt hij: Ik ben voor Ajax. Dat wordt toch niet gevraagd? Hou alsjeblieft op..."

Ajax en Feyenoord staan zondag om 14.30 uur tegenover elkaar in de Johan Cruijff Arena. Het gat op de ranglijst bedraagt drie punten in het voordeel van de Rotterdammers.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie