Forse kritiek op Messi: 'Hij mag zo maar rondlopen alsof het hem nul interesseert'

Forse kritiek op Messi: 'Hij mag zo maar rondlopen alsof het hem nul interesseert'

18-03-2023 12:50
52

Oud-speler van Paris Saint-Germain Jerôme Rothen heeft zich wederom keihard uitgelaten over de houding van Lionel Messi. Volgens de analist van RMC Sport is het onzin dat de fans de Argentijnse superster niet mogen uitfluiten als het slecht gaat.

"Moeten we dan maar niet fluiten omdat het Messi is", vertelt Rothen over de eerste thuiswedstrijd van PSG na de uitschakeling in de Champions League. "Waarom? Omdat hij Messi heeft? Dus een speler mag rondlopen alsof het hem allemaal niet interesseert en een supporter moet maar uit bewondering applaudisseren? Wat een onzin. Natuurlijk kan Messi worden uitgefloten, hij is een speler zoals alle anderen."

Rothen proeft dat niet alleen hij ontevreden is over de prestaties van de Argentijn. De analist hoort uit meerdere hoeken dat ook de fans niet content zijn. "Er zijn steeds meer supporters, onder wie ook ik, die ontevreden zijn over wat hij heeft laten zien sinds hij bij PSG heeft getekend." Messi maakte dit seizoen achttien doelpunten en gaf zeventien assists in 31 wedstrijden voor de Parijzenaren.