Geertruida verlengt bij Feyenoord: 'Oranje-selectie voor mij extra bevestiging'

Geertruida verlengt bij Feyenoord: 'Oranje-selectie voor mij extra bevestiging'

18 maart - 16:16 Laatste update: 16:19
93

Lutsharel Geertruida gaat zijn contract bij Feyenoord verlengen. Op de afsluitende training van de Rotterdammers richting de Klassieker maakte de 22-jarige verdediger zijn contractverlenging bekend.

Geertruida lag tot medio 2024 vast in Rotterdam-Zuid. Binnenkort zet hij zijn handtekening onder een verbintenis tot de zomer van 2025. "Iedereen weet dat Feyenoord mijn club is", begint de verdediger op de clubsite. "Bijtekenen is niet alleen goed voor mij maar ook voor Feyenoord. Ik voel dat ik hier nog niet klaar ben, niet in de laatste plaats omdat het een grote wens van me is om met Feyenoord grote successen te boeken."

"Vorig seizoen was al bijzonder met de finale van de Conference League en dit jaar gaat het nog beter – ook met mij als voetballer", vervolgt Geertruida, die ervan overtuigd is dat hij nog kan groeien bij Feyenoord. "Het feit dat ik nu bij de selectie zit van het Nederlands elftal is voor mij een extra bevestiging dat ik op de goede weg ben. Het maakt me ongelofelijk trots dat ik als jongen van Rotterdam-Zuid geselecteerd ben voor het grote Oranje."

Sinds zijn twaalfde speelt Geertruida bij Feyenoord. Op zeventienjarige leeftijd maakte hij zijn debuut in de hoofdmacht. Intussen staat de teller op 141 officiële wedstrijden voor Feyenoord 1, waarin hij veertien keer scoorde.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie