PSV rekent snel af met Anderlecht en ziet belangrijke kracht definitief terugkeren

PSV rekent snel af met Anderlecht en ziet belangrijke kracht definitief terugkeren

22-03-2023 14:48 Laatste update: 14:54
58

PSV is er woensdag tijdens een oefenwedstrijd redelijk makkelijk in geslaagd om te winnen van RSC Anderlecht. De Eindhovenaren waren met 2-0 te sterk voor de Belgische opponent van AZ in de Conference League. Ander mooi nieuws voor de Eindhovenaren, Olivier Boscagli kon weer bijna een volle wedstrijd meedoen.

Boy Waterman keepte op 39-jarige leeftijd ook weer een wedstrijd tegen de Belgen. Naast Boscagli stonden ook Guus Til, Thorgan Hazard, Patrick van Aanholt, André Ramalho en Jordan Teze in de basis. Ook Sávio maakte zijn rentree ook weer bij de Eindhovenaren na drie maanden met blessures. 

Voor rust stond de 2-0 voor PSV al op het scorebord door doelpunten van Jong PSV’ers Mohamed Nassoh en Mohammed Amin-Doudah. Na rust kreeg Anderlecht ook nog een paar kansen, maar dat mocht uiteindelijk niet meer baten. De Belgen speelden ook niet met hun sterkste elf.

Van de PSV-spelers werd in eerste instantie alleen Xavi Simons opgeroepen voor Oranje. Later kwam daar ook Joey Veerman bij na het afzeggen van Frenkie de Jong. Johan Bakayoko kreeg zijn eerste oproep voor de Belgische nationale ploeg.