Verweij: 'Heb vernomen dat Blind al snel spijt had van zijn overstap naar Bayern'

Verweij: 'Heb vernomen dat Blind al snel spijt had van zijn overstap naar Bayern'

24 maart - 15:45 Laatste update: 16:52
255

Daley Blind heeft spijt van zijn overstap naar Bayern München, zo heeft Mike Verweij vernomen. De journalist van De Telegraaf stelt dat de Oranje-international dat aan een aantal vertrouwelingen heeft verteld.

Afgelopen winter maakte Blind transfervrij de overstap naar Bayern, nadat zijn contract bij Ajax ontbonden werd. In Amsterdam lag de ervaren linkspoot in de clinch met Alfred Schreuder. Nu krijgt Blind bij Bayern te maken met een trainerswissel, door de exit van Julian Nagelsmann. "Ik denk wel dat dit heel vervelend is voor Blind, die overigens al heel snel spijt had van zijn overstap naar Bayern München", onthult Verweij in de Voetbalpodcast van De Telegraaf.

"Volgens mij heeft Blind dat wel tegen een aantal vertrouwelingen gezegd", gaat Verweij verder. "Als hij even wat langer had gewacht, was Alfred Schreuder gewoon weg geweest. Hij had dan prima bij Ajax kunnen blijven. Ondertussen trok Bayern München razendsnel een nieuwe linksback (João Cancelo, red.) aan, voordat hij gesetteld was in München."

Het contract van Blind bij Bayern loopt na dit seizoen af, terwijl hij tot dusver nog maar vijf keer in actie kwam voor de club. Het is nog de vraag of Der Rekordmeister wil gaan verlengen. "Ik denk dat het nu heel verstandig is voor Blind om toch te kiezen voor de ontsnappingsroute richting Marc Overmars, bij Royal Antwerp", stelt Verweij.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s