'Juventus wil 35-jarige wereldkampioen nog een jaar extra aan zich binden'

'Juventus wil 35-jarige wereldkampioen nog een jaar extra aan zich binden'

30-03-2023 23:14 Laatste update: 23:20
5

Ángel Di María gaat het gesprek met Juventus aan voor een verlenging van zijn contract. De 35-jarige aanvaller heeft een contract tot de zomer van 2023, maar de Italiaanse clubleiding wil zijn verbintenis graag verlengen.

Transferexpert Fabrizio Romano meldt dat er in april weer nieuwe gesprekken plaats gaan vinden tussen de entourage van de wereldkampioen en Juventus. Di María is zelf ook hoopvol aangezien hij het naar zijn zin heeft in Turijn. In januari klopten er nog clubs aan uit de Verenigde Staten en Turkije, maar de vleugelaanvaller uit Rosario bleef trouw aan zijn huidige club.

Juventus nam Di María in de zomer van 2022 transfervrij over van Paris Saint-Germain. Hij kwam in Turijn aan met een blessure, maar inmiddels is hij helemaal de oude. Op het WK mocht hij ook nog wat minuten maken, maar bij Juventus maakt hij ook indruk. In 24 wedstrijden voor de club scoorde hij acht keer en gaf hij zeven assists. Van die acht goals maakte hij de helft in drie wedstrijden in de Europa League.