Tadic richt vizier op de arbitrage na 0-0 tegen Go Ahead: 'Was duidelijk een goal'

Tadic richt vizier op de arbitrage na 0-0 tegen Go Ahead: 'Was duidelijk een goal'

02-04-2023 14:59
93

Dusan Tadic had echt niet verwacht dat de VAR de goal van Mohammed Kudus af zou keuren in de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles zondag. De Servische captain van de Amsterdammers zag totaal geen buitenspel in het doelpunt van de Ghanees.

"Dat is gewoon een doelpunt", begint Tadic aan zijn relaas over de goal van Kudus. "Dat was echt geen buitenspel, heb ik net gezien. Normaal gesproken praten we daar niet over en focussen wij ons vooral op de wedstrijd, maar dit had het wel een stuk makkelijker gemaakt." Ajax speelde door de afgekeurde goal doelpuntloos gelijk tegen Go Ahead Eagles. Het gat met koploper Feyenoord kan daardoor vanmiddag acht punten worden.

Tadic vond ook dat Go Ahead Eagles wel een flink aantal overtredingen maakte. "Zij waren in onze omschakeling heel slim. Dan maakten ze een tackle en kregen ze geel, maar wij konden dan niet door. Dat moet beter van onze kant. Ze verdedigen met iedereen en ze willen alleen maar de nul houden. Als je dan een goal maakt dan is dat wel heel erg fijn natuurlijk."