LIVE-discussie: Malacia krijgt goed nieuws van Ten Hag, Weghorst teleurgesteld

LIVE-discussie: Malacia krijgt goed nieuws van Ten Hag, Weghorst teleurgesteld

08-04-2023 12:45
18

Wout Weghorst zit opnieuw op de bank bij Manchester United, maar Erik ten Hag stelt Tyrell Malacia wel op. De voormalig speler van Feyenoord vervangt de afwezige Luke Shaw tegen Everton.

Man United neemt het zaterdagmiddag op tegen Everton in de Premier League. Midweeks wisten The Red Devils nipt te winnen van reuzendoder Brentford, toen Weghorst voor het eerst op de bank zat onder Ten Hag. De Nederlandse manager kiest er nu opnieuw voor om Weghorst buiten zijn basisopstelling te laten. Marcus Rashford start namelijk wederom in de punt van de aanval.

Malacia mag op zijn beurt wel aan de aftrap verschijnen. Luke Shaw is namelijk afwezig, waardoor er een plekje vrijkomt op de linksbackpositie. Samen met Aaron Wan-Bissaka, Harry Maguire en Lisandro Martínez vormt de Oranje-international de achterhoede van United. Christian Eriksen zit na een lange periode aan blessureleed weer op de bank.

De opstelling van United: De Gea; Wan-Bissaka, Maguire, Martinez, Malacia; Fernandes, McTominay; Antony, Sabitzer, Sancho; Rashford.