Gakpo bepaalt Liverpool-doelstelling: 'We geloven er allemaal nog in'

Gakpo bepaalt Liverpool-doelstelling: 'We geloven er allemaal nog in'

10-04-2023 14:46
13

Cody Gakpo speelde met Liverpool gelijk tegen Arsenal in een intense en spectaculaire topper. De Oranje-international meent dat er meer in had gezeten voor The Reds en dat geeft hem vertrouwen voor de rest van het seizoen.

Gakpo heeft Europees voetbal nog niet uit zijn hoofd gezet. "Dit is een stap in de goede richting. Nu is het aan ons om hiermee door te gaan. We moeten de intensiteit erin houden en zorgen dat we nog meer punten gaan halen. We moeten iedere wedstrijd spelen zoals de tweede helft tegen Arsenal. Zonder geloof kun je nergens aan beginnen. Zeker, ik geloof erin. We geloven er allemaal nog in en dat is ons doel ook", zegt de ex-PSV'er tegen Viaplay over de strijd om de Europese tickets.

Liverpool staat momenteel achtste in de Premier League, maar nummer zes Aston Villa heeft slechts drie punten meer. Die plek geeft recht op deelname aan de Europa League. Nummer vier Manchester United, dat momenteel het felbegeerde Champions League-ticket in handen heeft, lijkt wel uit zicht met een voorsprong van twaalf punten.