Ten Hag krijgt erg slecht nieuws uit United-ziekenboeg: 'Een grote teleurstelling'

Ten Hag krijgt erg slecht nieuws uit United-ziekenboeg: 'Een grote teleurstelling'

12 april 2023 om 12:29

Manchester United zal het in de komende duels zonder Marcus Rashford moeten doen. De sterkhouder viel afgelopen weekend geblesseerd uit tegen Everton en daardoor kan Erik ten Hag voor een langere periode niet beschikken over de Engels international.

Dat maakt United woensdag bekend via de clubkanalen. Rashford is dit seizoen goud waard voor Ten Hag met zijn goals, maar zaterdag liep hij een spierblessure op. Nu is duidelijk dat Rashford 'enkele duels' zal moeten toekijken. United verwacht wel dat de rappe aanvaller weer terugkeert als de ontknoping van het seizoen plaatsvindt.

United spreekt van 'een grote teleurstelling', al bekijkt de club de zaak ook van de positieve kant: The Red Devils zijn wel blij dat het nog geen einde seizoen is voor Rashford. In de huidige voetbaljaargang was de aanvaller al goed voor 28 goals in alle competities. Eerst gebruikte Ten Hag hem vooral als linksbuiten, in de afgelopen duels stond Rashford in de punt van de aanval, wat ten koste ging van Wout Weghorst.