Pogba onthult dat vele blessures gevolg waren van poging tot ontvoering in 2022

Pogba onthult dat vele blessures gevolg waren van poging tot ontvoering in 2022

18 april 2023 om 18:43

Paul Pogba heeft tijdens een rechtszaak gezegd dat de poging tot ontvoering die op hem werd gedaan, heel veel impact heeft gehad op zijn loopbaan. Dat laat de Franse sportkrant L’Équipe weten. De middenvelder speelde tot nu pas 46 minuten voor Juventus dit seizoen.

Pogba werd wederom gehoord door de rechtbank in een zaak waarbij ook zijn broer Mathias Pogba was betrokken. Hij werd samen met een groep jeugdvrienden aangehouden voor ontvoering en poging tot afpersing in maart 2022. Paul Pogba kreeg daarbij een groep pistolen op zich gericht en moest dertien miljoen euro overmaken. De middenvelder vertelt emotioneel dat die ervaring debet is aan de vele blessures waar hij mee te maken heeft.

Juventus haalde Pogba vorig jaar transfervrij terug nadat de middenvelder een lange periode in dienst van Manchester United speelde. Door allerlei blessures verliepen zijn laatste jaren in Engeland al niet goed meer, maar ook in Italië ging dat door. In vier wedstrijden kwam hij dit seizoen 46 minuten lang in actie. Juventus zou met de situatie in de maag zitten en niet weten wat ze met de Franse wereldkampioen van 2018 moeten doen.