Lloris beschaamd na wanprestatie Spurs: 'Moeten ons verontschuldigen aan de fans'

'De slechtste 25 minuten die ik ooit heb gezien, we moeten ons verontschuldigen'

24 april om 10:34

Hugo Lloris schaamt zich voor de gigantische nederlaag tegen Newcastle United (6-1). De Tottenham Hotspur-aanvoerder vindt dat het team excuses moet aanbieden aan de eigen aanhang.

Tottenham ging zondagmiddag met pijnlijke cijfers onderuit tegen The Magpies. "Het is allemaal heel beschamend. We moeten ons verontschuldigen aan de fans die meegereisd zijn of de wedstrijd gekeken hebben. We hebben ons vandaag niet van onze goede kant laten zien. We konden niet meegaan in het niveau van Newcastle United. We waren overal te laat. We hebben het volledig af laten weten in het eerste deel van de wedstrijd. Natuurlijk is de tweede helft een ander verhaal, maar dat is tekenend voor onze wedstrijd", vertelt de Franse keeper, die wegens een blessure in de rust gewisseld werd, aan Sky Sports.

Interim-manager Cristian Stellini windt er geen doekjes om en is zeer kritisch. "Er zijn geen woorden voor om ons optreden te beschrijven. Het waren denk ik de slechtste eerste 25 minuten van een wedstrijd die ik ooit heb gezien. Het is moeilijk te begrijpen dat het zo mis kon gaan", stelt de Italiaan op de persconferentie.

De kans op Champions League-voetbal volgend seizoen slinkt voor Spurs door de nederlaag. De Noord-Londenaren staan op de vijfde plaats, zes punten achter Manchester United, dat twee wedstrijden minder gespeeld heeft.