De Jong kan het niet laten en reageert cynisch op felicitaties van Oranje voor PSV

Luuk de Jong plaatst cynische reactie op felicitaties Oranje voor PSV-spelers

1 mei 2023 om 14:58
Laatste update: 1 mei 2023 om 15:43

Luuk de Jong heeft zondagavond een cynische reactie geplaatst onder een bericht van OnsOranje op Instagram. Het account van het Nederlands elftal feliciteerde Xavi Simons en Joey Veerman, maar de oud-spits van Oranje vond dat hij daar ook wel bij had mogen zitten.

De reactie van De Jong was kort en krachtig. 'Dankjewel', reageerde hij onder de post. Hij werd zelf niet gefeliciteerd, dus het lijkt het hier te gaan om een sneer van de spits. Overigens werden ook andere oud-internationals als Guus Til en Patrick van Aanholt niet gefeliciteerd met de bekerwinst, maar zij reageerden niet onder het bericht.

Op 3 maart 2023 besloot De Jong dat hij niet meer opgeroepen wilde worden voor Oranje. Die beslissing maakte hij omdat de spits zich alleen nog maar op PSV wilde focussen. 

De reacties van de fans onder die van De Jong zijn uiteenlopend. 'Respectloos dat ze oud-internationals ook niet even feliciteren', concludeert één supporter na de post van de KNVB. 'Jij was gestopt omdat je het niet meer kon bijbenen toch', luidt de reactie van een ander.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door OnsOranje (@onsoranje)