Winactie: maak nu kans op gratis kaartjes voor Ajax – AZ!

Winactie: maak nu kans op gratis kaartjes voor Ajax – AZ!

3 mei om 12:00

ADVERTORIAL – Aanstaande zaterdag staat de Eredivisie-topper tussen Ajax en AZ op het programma. Hier kan jij met een voetbalmaatje bij zijn! Unibet biedt tien keer twee tickets aan zodat je zaterdagavond gratis kan genieten van de wedstrijd in de Johan Cruijff Arena. Meld je aan voor deze gratis winactie en maak kans op de tickets.

Nog geen account bij Unibet? Profiteer dan van de welkomstbonus met €50 aan Free Bets!

Het duel belooft er om meerdere redenen één te worden waar de nodige spanning bij komt kijken. Ajax móét zich revancheren voor de verloren bekerfinale om zo de druk op PSV te kunnen blijven houden in de race om de tweede plek in de Eredivisie. Ook voor AZ is er nog van alles mogelijk in de competitie. De tweede en derde plaats zijn dan ook nog binnen handbereik voor de Alkmaarders, maar alleen overwinning zorgt ervoor dat het zicht daarop niet troebel wordt.

Meespelen

Meespelen met de actie is eenvoudig. Ga naar www.eenbeetjespeler.nl en meld je aan. Meespelen kan als je 24 jaar of ouder bent. Je kunt je inschrijven tot vrijdag 12.00 uur.

Ben je 24 jaar of ouder en nog geen Unibet-speler? Dan is het ook mogelijk om gebruik te maken van de speciale welkomstactie van de bookmaker. Bij die actie komen na een eerste inzet van minstens €10 Free Bets ter waarde van in totaal €50 beschikbaar.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust