Ruim drie keer je inleg voor goal Gakpo

Gakpo op zijn plek: aanvaller kan Klopp volgende hamstringblessure bezorgen

3 mei om 15:00
Laatste update: 3 mei om 15:10

ADVERTORIAL - Cody Gakpo moest de eerste weken wennen aan het tempo in de Premier League, maar de Nederlander geldt de laatste weken als uitblinker bij Liverpool FC. The Reds nemen het woensdagavond op tegen Fulham FC en kunnen de vijfde plek verstevigen. Bookmaker JACKS.NL heeft een fraaie Special klaarstaan voor een volgende goal van de oud-PSV'er!

Uitstekende statistieken voor Gakpo in april

Gakpo speelde in januari zijn eerste wedstrijden voor Liverpool en moest duidelijk wennen, maar in april kwam de Nederlander los. In de laatste vier wedstrijden scoorde de aanvaller twee keer en gaf hij bovendien twee assists. De Nederlander maakte tegen West Ham zijn zesde treffer voor Liverpool en zal tegen Fulham dat getal willen verhogen.

Bookmaker JACKS.NL heeft een mooie Special in het leven geroepen voor Gakpo: weet de aanvaller het doel te vinden tegen Fulham? Dan pak je ruim drie keer je inleg met de odd van 3.25! Liverpool zal het duel met Fulham snel in het slot willen gooien om de vijfde plek vast te houden en achtervolger Tottenham Hotspur geen valse hoop te geven. 

In het duel met Tottenham ging Jürgen Klopp flink tekeer na de winnende treffer van Diogo Jota in de slotseconde. Gakpo zal er alles aan doen om zijn Duitse manager, die meteen naar zijn hamstring greep, wederom op zo een manier te zien juichen in het duel met Fulham.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust