Wedden op de Keuken Kampioen Divisie

Telstar jaagt op VVV als prooi en Vente op de hielen van Thy: check het KKD-rijtje

5 mei om 12:00

ADVERTORIAL – Het is weer vrijdag en dat betekent dat er weer een weekend vol voetbal in de Keuken Kampioen Divisie op het programma staat. Onder meer Willem II, Roda JC en VVV-Venlo komen in actie en VoetbalPrimeur heeft een aantal weddenschappen voor je uitgezocht die het bekijken waard zijn en die je op JACKS.NL kan spelen, los of in een combinatie.

SC Telstar – Willem II: beide teams scoren (1.64)

Het duel tussen Telstar en Willem II is er een tussen twee ploegen die nog altijd naar de Eredivisie kunnen promoveren. De Tilburgers zijn al zeker van de play-offs, maar ook de club uit IJmuiden kan zich nog altijd plaatsen voor deze eindstrijd. Het gat met de nummer acht – de plaats op de ranglijst die recht geeft op de play-offs – is met drie wedstrijden te gaan nog vier punten.

Aan Telstar is er dus alles aan gelegen om vanavond vol voor de overwinning te gaan, maar dat moet dan wel tegen een elftal dat aan kop gaat in de vierde periode. Het duel heeft dan ook alles in zich om zich tot een mooie, energieke pot te ontvouwen. Op JACKS.NL krijg je 1.64 voor wanneer beide teams een doelpunt maken.

Stort nu €20 en je speelt vier profitboosts van 10% vrij voor al het Nederlands voetbal. Wil je weten hoe dit precies zit? Check het artikel in de lees meer sectie hieronder of klik op deze link.

Roda JC – FC Eindhoven: Dylan Vente maakt een doelpunt (2.38)

Het is een tipje die al vaker is langsgekomen tijdens dit KKD-seizoen, maar Vente is nog altijd verwikkelt in de topscorersstrijd met Lennart Thy, de spits van PEC Zwolle. Het verschil tussen beide aanvalsleiders is slechts één doelpunt. De honger van Vente is dan ook nog altijd niet gestild en je weet hoe het met hongerige spitsen gaat: die scoren graag voor eigen publiek. Een doelpunt van de spits tegen Eindhoven valt dan ook niet uit te sluiten, zeker niet omdat hij ook de strafschoppen neemt. Op JACKS.NL krijg je 2.38 voor een goal van Vente.

Helmond Sport – VVV-Venlo: VVV-Venlo wint de wedstrijd (2.30)

Eerder las je al dat Telstar aan het jagen is op de nummer acht van de KKD en laat dat nou net VVV-Venlo zijn. De Limburgers hebben met een voorsprong van vier punten plaatsing voor de play-offs in eigen hand en zullen een goed resultaat moeten halen om de concurrentie afzijdig te kunnen houden.

Dat goede resultaat moet worden behaald ten koste van Helmond Sport, de nummer zestien van de KKD. Dat is een tegenstander die voor VVV op een goed moment wordt getroffen, aangezien er nergens meer voor wordt gespeeld. Voor een overwinning van de Limburgers krijg je liefst 2.30 op JACKS.NL.

Combo

Heb je zo veel vertrouwen in deze weddenschappen en wil je ze in een combinatie spelen? Dan kan dat natuurlijk ook. Mochten Telstar, Willem II, Vente scoren en VVV de wedstrijd winnen? Dan ontvang je 8.98 keer je inleg bij de bookmaker!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust