'Frimpong relatief ver met United'

'Frimpong 'relatief ver' met United, Spaanse topclub wil roet in het eten gooien'

6 mei om 10:29
Laatste update: 6 mei om 11:23

Jeremie Frimpong is hard onderweg naar Manchester United. De rechtsback zou inmiddels in een vergevorderd stadium zitten met The Red Devils, maar ook Real Madrid hoopt de Nederlander in te lijven.

Frimpong is bezig aan een sterk seizoen bij Bayer Leverkusen en zou bij meerdere topclubs worden gevolgd. Volgens BILD is United 'relatief ver' om de back vast te leggen. Engelse berichtgevingen melden ook dat Arsenal en Newcastle United met veel belangstelling naar de Nederlander kijken. 

Real Madrid hoopt eerder toe te slaan en wil Frimpong als vervanger van Dani Carvajal naar de club halen. De Koninklijke zijn eveneens geïnteresseerd in Moussa Diaby, die als opvolger van Karim Benzema zou dienen. Het Duitse medium denkt echter dat Diaby in de Premier League zal neerstrijken.

Frimpong loopt in 2025 uit zijn contract bij Leverkusen en is gewild om zijn aanvallende spel en indrukwekkende snelheid. De in Amsterdam geboren speler doorliep de jeugdopleiding van Manchester City en vertrok in 2019 naar Celtic. Twee jaar later begon zijn avontuur bij Bayer Leverkusen. 

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!