Scorende Hamer mag nog hopen op Premier League, Tomasson en Flemming druipen af

Scorende Hamer mag nog hopen op Premier League, Tomasson en Flemming druipen af

08-05-2023 19:58 Laatste update: 20:01
8

Gustavo Hamer heeft zich met Coventry City geplaatst voor de play-offs van het Championship. De Nederlandse middenvelder scoorde tegen Middlesbrough zijn negende goal van het seizoen. De wedstrijd eindigde in 1-1, waardoor beide teams door mogen naar de play-offs.

Op de laatste speeldag was Hamer dus trefzeker tegen directe concurrent Middlesbrough. De middenvelder werd onlangs ook uitgeroepen tot Speler van de Maand in het Championship. Burnley en Sheffield United zijn al zeker gepromoveerd. De play-offs gaan tussen Luton Town, Middlesbrough, Coventry City en Sunderland. Laatstgenoemde club won op de laatste speeldag, waardoor plek zes alsnog binnen was.

Voor Zian Flemming van Millwall en Jon Dahl Tomasson, de coach van Blackburn Rovers, pakte de laatste speeldag wat minder uit. Zij speelden in een onderling duel om een plek in de play-offs en Tomasson won in een spannend duel met 3-4. Door het punt dat Coventry pakte en de overwinning van Sunderland was het voor beide ploegen echt niet genoeg. Zij spelen dus nog een jaar in het Championship.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!