PSV-huurling Hazard houdt opties nog open: 'Zes maanden was de bedoeling'

PSV-huurling Hazard houdt opties nog open: 'Zes maanden was de bedoeling'

15-05-2023 12:05
17

Mede door blessures was zijn aandeel beperkt, maar Thorgan Hazard heeft absoluut geen spijt van zijn overstap naar PSV. De dertigjarige Belg keert in de zomer in principe weer terug naar Borussia Dortmund

"Ik ben hier naar toe gekomen om meer speelminuten te krijgen", zegt Hazard in De Telegraaf. "Ik heb een beetje pech gehad. In mijn eerste wedstrijd heb ik gescoord (tegen Feyenoord, red.). Daarna heb ik een blessure van een maand gehad. Toen ik hersteld was, speelde het team goed en het was niet gemakkelijk om erin te komen. Op het moment dat de coach een beroep op me heeft gedaan, zoals in de bekerfinale, heb ik mijn uiterste best gedaan."

De linksbuiten lijkt na dit seizoen terug te keren, waar hij nog een doorlopend contract heeft. Zelf houdt hij zijn opties nog open. "Ik heb nog niet over mijn toekomst gesproken. Met beide clubs niet. Het was vanaf het begin de bedoeling dat het voor zes maanden zou zijn en dat ik dan terug zou gaan naar Dortmund. Ik focus me nu op de laatste twee wedstrijden van het seizoen en daarna ga ik praten. Dan zal ik een beslissing nemen."