'Ten Hag kan bij goedkeuring van Chelsea zijn eerste zomeraankoop verwelkomen'

'Ten Hag kan bij goedkeuring van Chelsea zijn eerste zomeraankoop verwelkomen'

24-05-2023 22:21 Laatste update: 25-05-2023 09:38
17

Als Mason Mount mag vertrekken bij Chelsea dan wil de middenvelder graag naar Manchester United. Dat meldt het doorgaans betrouwbare The Athletic woensdagavond. Mount is inmiddels een optie geworden voor de gehele top van de Premier League.

De toekomst van Mount is erg onzeker, aangezien zijn contract eind volgend seizoen afloopt. De mogelijke nieuwe trainer van The Blues, Mauricio Pochettino, wil hem er graag bijhouden als hij een nieuw contract in Londen tekent. Toch twijfelt Mount aan zijn speeltijd en denkt hij aan een vertrek bij de club waar hij ook in de jeugd speelde. Manchester United geniet dus zijn voorkeur, maar ook Arsenal en Liverpool zouden hem graag willen inlijven.

Voor het tot een transfer zal komen kennen de drie partijen nog wel veel obstakels. Zo kan Mount nog van gedachte veranderen door de charmes van de nieuwe trainer. Manchester United zou de prioriteit hebben liggen bij het aantrekken van een nieuwe spits en Chelsea wil het contract met Mount graag verlengen. De komende weken zullen uitwijzen waar Mount voor gaat kiezen.