'Slot wilde wel degelijk naar Spurs, maar het bedrag liet men in Londen schrikken'

'Slot wilde wel degelijk naar Spurs, maar het bedrag liet men in Londen schrikken'

25 mei - 15:05 Laatste update: 26 mei - 07:12
200

Arne Slot wilde wel degelijk de overstap naar Tottenham Hotspur maken, schrijft onder meer de Daily Mail. De Noord-Londense club stapte echter van het idee af toen de ontsnappingsclausule in het contract van de trainer alsmaar hoger werd.

Sky Sports meldde eerder op donderdag al dat Tottenham zich eigenhandig had teruggetrokken uit de gesprekken, maar de Daily Mail meent dat Slot graag naar de Premier League wilde vertrekken. De Spurs zouden echter bijna 20 miljoen euro moeten neerleggen om Slot en zijn assistenten naar de Engelse hoofdstad te halen. 

Het bedrag dat nodig was om Slot los te weken leek met de dag groter te worden en daarom besloot Tottenham zich terug te trekken, aldus de krant. Bovendien herinnerde de directie van Feyenoord Slot eraan dat Thomas van den Belt en Ramiz Zerrouki voor miljoenen euro's zijn aangetrokken, twee spelers die op wens van Slot naar Rotterdam komen. Het feit dat de prijs van Slot alsmaar hoger werd, zou voor de leiding van Tottenham genoeg zijn om naar een alternatief te zoeken. 

Slot gaf donderdag zelf aan dat hij bij Feyenoord blijft en dat gesprekken tussen Feyenoord en zaakwaarnemer Rafaela Pimenta nooit over een transfer gingen. "Er lopen geen transferbesprekingen en die zijn er ook niet geweest en de bespreking van gisteren ging uitsluitend over een eventuele verlenging: Alle gesprekken met Feyenoord zijn slechts daarop gericht. Ik kijk uit naar het nieuwe seizoen bij Feyenoord", liet Slot onder meer weten, opgetekend door het Algemeen Dagblad

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s