'Mislintat heeft knoop al doorgehakt en beslissing over toekomst Heitinga genomen'

'Mislintat heeft knoop al doorgehakt en beslissing over toekomst Heitinga genomen'

26-05-2023 21:10 Laatste update: 21:13
106

Mike Verweij denkt dat Ajax intern al een beslissing heeft genomen over de toekomst van John Heitinga. De clubwatcher van De Telegraaf verwacht niet dat de trainer ook volgend seizoen voor de groep staat in Amsterdam. 

"Stel je voor dat Heitinga vierde wordt. Dan kun je normaal gesproken niet met hem door", aldus Verweij in de Kick-Off-podcast van De Telegraaf.  "Ik denk sowieso dat de beslissing is genomen dat ze niet met hem doorgaan."

Ondanks dat houdt Sven Mislintat, die inmiddels officieel begonnen is als directeur voetbalzaken, vol dat hij de knoop nog niet heeft doorgehakt. "Tegen iedereen zegt hij dat hij die beslissing nog gaat nemen", weet Verweij. Valentijn Driessen kan het zich niet voorstellen dat Ajax nog niet gesproken heeft met eventuele opvolgers van Heitinga. 'Ik geloof ook dat er wel heel veel contacten zijn gelegd met zaakwaarnemer", vult Verweij aan. 

Komende zondag zal blijken of Ajax nog een beetje glans kan geven aan het teleurstellende seizoen. De Amsterdammers kunnen in het beste scenario nog tweede worden. Daarvoor moet er op bezoek bij FC Twente gewonnen worden, en moet PSV verliezen bij AZ.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!