Ten Hag krijgt zijn zin: United heeft beet en maakt contractverlenging officieel

Ten Hag krijgt zijn zin: United heeft beet en maakt contractverlenging officieel

31-05-2023 16:56 Laatste update: 17:00
6

Erik ten Hag heeft zijn zin gekregen bij Manchester United: Diogo Dalot heeft zijn contract verlengd. De Portugese verdediger ligt nu vast tot medio 2028 op Old Trafford, met een optie voor nog een seizoen.

Voor zijn verlenging liep het contract van Dalot nog maar één jaar door bij United. Ten Hag wilde de rechtsback echter graag bij zijn selectie houden, waardoor een nieuwe verbintenis noodzakelijk was. Nu heeft Dalot dus een meerjarig contract getekend in Manchester.

Wedden

Meer odds

"Spelen voor Manchester United is een enorme eer", reageert Dalot. "Als spelersgroep hebben we allemaal het gevoel dat we nu aan het begin staan van een bijzonder hoofdstuk. Ik zal me altijd blijven inzetten om deze groep te helpen en onze doelen te bereiken. We willen ervoor zorgen dat de fans trots worden op dit team."

Dalot staat nu al vijf jaar onder contract bij Manchester United, dat hem voor 22 miljoen euro overnam van FC Porto. Onder Ten Hag is de rechtsback een vaste waarde. Zo speelde hij Aaron Wan-Bissaka uit de basis bij The Red Devils.