De nieuwe club van FC Twente lijkt bekend

'Nieuwe club Benzema lijkt bekend, presentatie waarschijnlijk volgende week'

4 juni om 15:13

De toekomst van Karim Benzema ligt naar alle waarschijnlijkheid in Saudi-Arabië, melden diverse Spaanse media. Er zou in Madrid al een overeenkomst gesloten zijn tussen de spits en zijn nieuwe werkgever: Al Ittihad

AS weet dat Benzema zijn handtekening gaat zetten onder een contract van twee jaar. De Fransman gaat in die twee jaar zo’n tweehonderd miljoen euro verdienen. Daarnaast krijgt hij een bonus omdat hij ook als ambassadeur gaat fungeren voor de kandidatuur van Saoedi-Arabië voor de organisatie van het WK van 2030. 

Ook Marca verwacht dat Benzema zal gaan tekenen bij Ittihad, dat een delegatie stuurde naar Madrid om tot een persoonlijk akkoord te komen met de 35-jarige aanvaller. Daarnaast weet ook Fabrizio Romano het vrijwel zeker. Volgens de transferexpert wordt de overstap volgende week wereldkundig gemaakt. 

Zondagavond zal Benzema voor het laatst een Real-shirt aantrekken, tijdens het thuisduel met Athletic de Bilbao. Door de bekendmaking eerder op zondag kan het thuispubliek nog afscheid nemen van het clubicoon.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!