'Feyenoord geeft niet op en bereidt tweede bod voor op Pepi na eerste afwijzing'

'Feyenoord geeft niet op en bereidt tweede bod voor op Pepi na eerste afwijzing'

04-06-2023 21:55 Laatste update: 22:01
83

Feyenoord gaat voor de tweede keer een bod uitbrengen op Ricardo Pepi. Dat meldt 1908. Het eerste bod op de spits is afgewezen door zijn club FC Augsburg, maar de Rotterdammers geven niet op en willen de Amerikaan absoluut aan de selectie toevoegen.

De interesse van Feyenoord wordt dus steeds concreter, waardoor het afwachten is wat FC Augsburg met het tweede bod gaat doen. De hoogtes van de biedingen zijn niet bekend. Augsburg zou ook aanbiedingen uit andere Europese competities op zak hebben, maar Pepi zelf zou erg graag in de Eredivisie willen blijven spelen. De Amerikaan ligt nog tot 2026 vast in Duitsland.

Wedden

Meer odds

Feyenoord zou afgelopen maart voor het eerst contact gezocht hebben met de entourage van Pepi. Ook PSV zou de Amerikaan graag willen verwelkomen, maar de Eindhovenaren zijn minder concreet. Daar wordt er prioriteit gegeven aan het zoeken van een nieuwe trainer. Peter Bosz lijkt daarvoor het meest in aanmerking te komen. Pepi was dit seizoen met zijn twaalf doelpunten een van de weinige lichtpuntjes bij een donker jaar voor FC Groningen.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!