'Bosz hard op weg naar PSV: Ramalho meteen in de gevarenzone'

'Bosz hard op weg naar PSV: Ramalho meteen in de gevarenzone'

5 juni om 09:44

Het heeft er alle schijn van dat Peter Bosz in de komende dagen een contract tekent als nieuwe trainer van PSV. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. De regionale krant ziet dat er voldoende uitdagingen liggen te wachten in het Philips Stadion.

Volgens het ED is het nog niet helemaal zeker, maar Bosz ziet het project wel zitten. Hij is financieel haalbaar, maar PSV moet wel diep in de buidel tasten. Bovendien wil de 59-jarige coach een deel van zijn technische staf zelf samenstellen, waarbij Rob Maas de beoogde assistent is.

PSV en Bosz zullen de selectie onder handen moeten nemen. Vooral de defensie heeft behoefte aan een impuls om te kunnen voldoen aan de speelwijze van Bosz. 'Het is denkbaar dat er voor Jordan Teze nog wel een kans komt, maar met name André Ramalho lijkt in de gevarenzone te zitten en in aanmerking te komen voor een transfer', schrijft het ED. Een rechtsbenige verdediger, een verdedigende middenvelder en een linksbuiten genieten komende zomer prioriteit op de transfermarkt.

Mocht Bosz, die ook in verband werd gebracht met Ajax, daadwerkelijk de nieuwe trainer worden, dan kan hij meteen aan de bak. Op 3 juli staat de eerste training op het programma. Vijf weken later staat al het eerste duel in de derde voorronde van de Champions League op het programma.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!