Volgende Twente-vertrek lijkt in de maak: 'De club weet wat ik wil'

Volgende Twente-vertrek lijkt in de maak: 'De club weet wat ik wil'

7 juni om 15:04

Virgil Misidjan wil de deur voor FC Twente nog niet helemaal sluiten, maar hij lijkt voor te sorteren op een vertrek. De 29-jarige aanvaller loopt deze zomer uit zijn contract in Enschede.

Misidjan beaamt dat hij heeft gesproken met Twente, dat in de finale van de play-offs om Europees voetbal tegenover Sparta staat. Neemt hij zondag afscheid van De Grolsch Veste? "Ik snap wat je probeert te doen... Het is in ieder geval de laatste wedstrijd van het seizoen", lacht de linksbuiten voor de camera van ESPN. "We weten nog niet welke kant we opgaan." 

Volgens Misidjan kijkt hij 'serieus' naar de aanbieding van de Tukkers. "We hebben heel veel plezier en het team is op elkaar ingespeeld. Helaas gaan er veel mensen weg. Het is dan wel kijken of het nog hetzelfde gaat worden. Ik denk persoonlijk van niet, maar dat heeft geen invloed op mijn keuze. Ik wil niet te lang wachten, want de club moet ook door. En ik wil zelf ook door."

Misidjan lijkt daarmee toch aan te sturen op een vertrek, nadat hij aanvankelijk nog wat geheimzinnig was. Hij verwacht spoedig duidelijkheid te kunnen geven. "Natuurlijk weet ik wel wat ik wil en de club weet dat ook."

FC Twente ondergaat deze zomer een metamorfose. Trainer Ron Jans wordt opgevolgd door Joseph Oosting, Ramiz Zerrouki gaat naar Feyenoord en ook voor speles als Gijs Smal, Joshua Brenet, Mees Hilgers en Vaclav Cerny is de nodige belangstelling.