FC Utrecht kijkt rond in de Keuken Kampioen Divisie en mikt op talent uit Breda

FC Utrecht komt uit in Breda en gaat voor toptalent van NAC

10 juni om 10:47
Laatste update: 10 juni om 10:57

De kans is groot dat Ezechiel Banzuzi volgend jaar bij FC Utrecht speelt. Dat melden bronnen aan VoetbalPrimeur. De middenvelder moet net als de Engelsman Adrian Blake FC Utrecht komen versterken, wordt gezegd in #DoneDeal de podcast.

Banzuzi zou ook opties hebben in de top van België, de Serie A en de Bundesliga.  FC Utrecht was vorig jaar al in de markt, maar nu heeft de ploeg van trainer Michael Silberbauer een grotere kans. De kans lijkt best wel aanwezig dat Banzuzi ook daadwerkelijk kiest voor een verblijf in de subtop van de Eredivisie.

Naast Banzuzi mikt FC Utrecht op nog een talent. Ook Adrian Blake moet de overstap maken naar de Domstad. De zeventienjarige aanvaller trainde al meermaals mee met het eerste, maar werd nog niet opgenomen in de selectie van Watford. Eerder werd Blake al in verband gebracht met grote clubs als Arsenal, Tottenham Hotspur en Manchester United. Toch lijkt hij voor FC Utrecht te gaan kiezen.

Bij FC Utrecht wordt er deze zomer flink geïnvesteerd. Na Souffian El Karouani, de definitieve overstap van Can Bozdogan en Mats Seuntjes, worden er ook nog twee andere spelers aangetrokken. Ole Romeny komt naar alle waarschijnlijkheid na de play-offs over van FC Emmen en ook Mattijs Branderhorst is nog maar een handtekening verwijderd van een dienstverband in Utrecht.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!