'Manchester City speelt misschien wel de slechtste wedstrijd van het seizoen'

'Manchester City speelt misschien wel de slechtste wedstrijd van het seizoen'

10 juni om 22:17

Theo Janssen vindt dat Manchester City een beroerde wedstrijd speelt in de Champions League-finale tegen Internazionale. De voormalig middenvelder spreekt van 'de slechtste wedstrijd van het seizoen' van The Citizens.

City en Inter vermaken voor rust niet, ziet ook Janssen. "Het begint al bij de keeper (Ederson, red.). Hij wordt altijd geroemd om zijn voetballende kwaliteiten. Het leek wel alsof hij geblesseerd was. Daarnaast speelt City zoveel simpele ballen verkeerd", aldus Janssen. "Het oogt heel onrustig. Daardoor geven ze Internazionale het gevoel dat er wat te halen valt. City speelt misschien wel het de slechtste wedstrijd van het seizoen."

Jan Boskamp sluit zich aan bij de woorden van Janssen en ziet verscheidene City-spelers ondermaats voor de dag komen. "Spelers van wie je het niet verwacht. Ze komen niet aan hun niveau. Vandaag is het heel matig", doelt hij op onder meer Kevin De Bruyne. De aanvallende middenvelder moest zich na iets meer dan een halfuur laten vervangen wegens een blessure.