Frenkie de Jong baalt van Messi-nieuws

Frenkie de Jong: 'Zonde dat hij niet naar Barcelona komt, wilde hem er graag bij'

12 juni om 11:51
Laatste update: 13 juni om 10:18

Frenkie de Jong baalt ervan dat Lionel Messi niet terugkeert bij FC Barcelona. De Catalanen hoopten de Argentijnse superster weer in de armen te sluiten, maar dat lukte niet. In plaats daarvan vertrok Messi naar Inter Miami.

De Jong heeft er in het verleden geen geheim van gemaakt dat hij groot fan is van Messi. De Oranje-international vindt het dan ook jammer dat hij niet nog een keer samen mag spelen met de 35-jarige wereldkampioen. "Ik denk dat elk team Lionel erbij zou willen hebben, omdat hij altijd en overal het verschil maakt", laat De Jong optekenen door De Telegraaf.

"Het is zonde dat hij niet naar Barcelona komt", gaat de middenvelder, die al vier jaar in Barcelona speelt, verder. "Ik had hem er graag bij gehad, zou zijn terugkeer top hebben gevonden. We zullen nu wel zien wie erbij komt en wie er weg gaat."

In zijn eerste twee seizoenen stond De Jong bij Barcelona nog op het veld met Messi. Daarna vertrok de zevenvoudig Ballon d'Or-winnaar naar Paris Saint-Germain. Barcelona kon een terugkeer deze zomer om financiële redenen niet realiseren.