Scepsis over Steijn kop in gedrukt: 'Te veel mensen hebben ongegrond een mening '

Scepsis over Steijn kop in gedrukt: 'Te veel mensen hebben ongegrond een mening '

13 juni om 06:46

Theo van Duivenbode vindt dat te veel mensen een ongegronde mening hebben over de komst van Maurice Steijn naar Ajax. Dat meldt het oud-lid van de raad van commissarissen in Amsterdam bij Het Parool. Volgens Van Duivenbode is Steijn gewoon een goede keuze.

"Ik vind het goed dat ze kiezen voor een Nederlandse trainer die op het hoogste niveau meedraait", luidt de eerste conclusie van Van Duivenbode. "Ik hoop dat Maurice het goed doet, ik volg hem al een tijdje en vind hem rustig en realistisch. Voor de rest heb ik geen mening over Steijn. Teveel mensen hebben een mening over een trainer terwijl ze niets van hem afweten."

Over de mogelijke komst van Hedwiges Maduro is Van Duivenbode zelfs nog een stukje enthousiaster. "Ik heb een tijd geleden wat langer met hem over voetbal gepraat. Na een halfuur dacht ik: 'Nou jongen, jij hebt er een heel goede kijk op.' Als je er in de staf nog een derde Ajacied bij zet, zit je goed." Saïd Bakkati is bij Ajax in beeld als de tweede en laatste assistent van Steijn.