'Bestuur PSG glashelder tegen Mbappé: deze zomer nieuw contract of vertrekken'

'Bestuur PSG glashelder tegen Mbappé: deze zomer nieuw contract of vertrekken'

13 juni om 07:04

Het bestuur van Paris Saint-Germain gaat op geen enkele manier akkoord met een transfervrij vertrek van Kylian Mbappé. Dat meldt Fabrizio Romano. De Franse aanvaller legde gisteren een bom onder zijn verblijf in de Franse hoofdstad met een formele brief.

Mbappé kwam maandagavond met een brief naar buiten, waarin hij aangaf dat hij de optie voor nog een extra jaar bij PSG zeker niet gaat lichten. Volgens de Parijzenaren is dit een keuze die hij moest maken voor 1 augustus en is de brief dus niet op zijn eigen initiatief gekomen. PSG is naar verluidt heel duidelijk geweest tegen Mbappé. Of hij tekent deze zomer een nieuw en langdurig contract, of hij vertrekt deze transferperiode naar de hoogste bieder.

Real Madrid lijkt daarin een goede optie voor de Fransman. Zij zijn al jaren gecharmeerd van Mbappé en andersom stak hij niet onder stoelen of banken dat hij de overstap graag wil maken. Toch gaat Real Madrid volgens Marca niet zelf aankloppen bij de Parijzenaren. De clubleiding van De Koninklijke legt het initiatief bij de entourage van Mbappé en bij PSG.