Mbappé domineert Spaanse voorpagina's, 'PSG bepaalt vraagprijs sterspeler'

Mbappé domineert Spaanse voorpagina's, 'PSG bepaalt vraagprijs sterspeler'

13 juni om 10:30

Kylian Mbappé zorgt met zijn brief aan Paris Saint-Germain voor veel opschudding in Frankrijk én Spanje. De 24-jarige aanvaller prijkt op de voorpagina's van diverse Spaanse kranten, terwijl de Parijzenaren serieus nadenken over een transfer.

Mbappé heeft maandag voor paniek gezorgd in de kantoren van PSG. De sterspeler vertelde zijn werkgever in een formele brief dat hij de optie in zijn contract onder geen enkele voorwaarde gaat verlengen. Dat betekent dat het contract van Mbappé medio 2024 afloopt. Voor PSG is een transfervrij vertrek volgende zomer absoluut geen mogelijkheid. Verlengen of deze zomer vertrekken, is het standpunt van de Parijzenaren.

In Spanje is men op de hoogte van het tumult in Parijs. 'Hij is weer binnen handbereik', kopt Marca, terwijl ook AS uitpakt met Mbappé op de voorpagina. De Fransman wordt al jaren gelinkt aan een overstap naar Real Madrid. Vorige zomer leek De Koninklijke dicht bij de handtekening van Mbappé, die uiteindelijk bijtekende in het Parc des Princes.

Het Franse RMC Sport weet al wat Mbappé bij een zomers vertrek moet kosten. PSG verlangt naar verluidt een bedrag tussen de 180 en 200 miljoen euro voor de aanvaller, die medio 2018 voor 180 miljoen euro werd overgenomen van AS Monaco.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!