'Bayern München trekt stekker uit megatransfer, Arsenal lijkt te profiteren'

'Bayern München trekt stekker uit megatransfer, Arsenal lijkt te profiteren'

13 juni om 16:59

Bayern München gaat Declan Rice toch niet naar de Bundesliga halen. Duitse media melden dat Der Rekordmeister geen bod bij West Ham United neer gaat leggen, waardoor de Engelse controleur naar Arsenal lijkt te verkassen.

Trainer Thomas Tuchel wil deze transferzomer graag een nieuwe verdedigende middenvelder toevoegen aan zijn selectie, omdat hij Joshua Kimmich als 'nummer 8' wil gaan gebruiken. Rice was de gedroomde kandidaat voor de vacature bij Bayern, maar in de afgelopen dagen begon het er al op te lijken dat de international niet naar München zou gaan komen.

Nu weten Duitse media dat de beslissing is gevallen: Bayern zal niet gaan bieden op Rice. Zijn prijskaartje werd steeds hoger, waardoor de Duitse kampioen zich nu op andere namen richt. Daardoor wijst alles erop dat Rice een move naar Arsenal gaat maken.

Het is in ieder geval zeker dat de captain van West Ham United een transfer gaat maken deze zomer. Rice weigerde een aanbod voor een contractverlenging, waardoor zijn verbintenis nu over een jaar afloopt.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!