Utrecht presenteert met uitblinker van gedrageerde Emmen hun zesde zomeraanwinst

Utrecht presenteert met uitblinker gedegradeerd Emmen zesde zomeraanwinst

13 juni 2023 om 18:40
Laatste update: 14 juni 2023 om 15:04

Ole Romeny is officieel speler van FC Utrecht. Dat meldt de club via de officiële kanalen. De aanvaller komt transfervrij over van het gedegradeerde FC Emmen en tekent voor drie seizoenen in de Domstad.

Het nieuws zong al een tijdje rond, maar inmiddels is de kogel dus helemaal door de kerk. Na Mats Seuntjens, Souffian El Karouani en Adrian Blake is Romeny de vierde nieuwe zomeraanwinst. Ook Modibo Sagnan en Can Bozdogan werden aangetrokken, maar zij kwamen al op huurbasis uit voor Utrecht. Romeny was afgelopen seizoen de absolute smaakmaker van zijn club met elf goals in 33 Eredivisie-duels voor FC Emmen. 

Technisch directeur Jordy Zuidam is blij dat de Domstedelingen de 22-jarige Romeny binnen hebben. “Hij is een ambitieuze speler en wil zichzelf graag ontwikkelen. Wij hebben het vertrouwen dat er nog veel rek in zijn kwaliteiten zit en gaan hem helpen bij het zetten van de volgende stappen in zijn ontwikkeling.” Naar alle waarschijnlijkheid worden Marouan Azarkan en Mattijs Branderhorst ook spoedig gepresenteerd in de Galgenwaard.