'Geen Feyenoord, PSV of Ajax: De Vrij bereikt akkoord en tekent vrijdag bij'

'Geen Feyenoord, PSV of Ajax: De Vrij bereikt akkoord en tekent vrijdag bij'

13 juni om 21:11

Stefan de Vrij gaat zijn contract definitief verlengen bij Internazionale, zo melden Fabrizio Romano en de Italiaanse tak van Sky Sport. De huidige verbintenis van de Nederlandse verdediger loopt over ruim twee weken af.

Enkele maanden geleden werd al duidelijk dat De Vrij wil verlengen bij Inter, maar nu is alles pas in kannen en kruiken, zo klinkt het. De Oranje-international gaat voor twee jaar bijtekenen, waardoor hij vast zal liggen tot medio 2025 in Milaan. De verwachting is dat De Vrij zijn handtekening deze vrijdag zal gaan zetten.

In het afgelopen seizoen was De Vrij geen vaste waarde meer bij Inter, terwijl hij in de jaren daarvoor één van de steunpilaren was. Het lijkt erop dat Inter deze transferzomer een metamorfose zal ondergaan, maar de 31-jarige stopper blijft dus behouden voor de Champions League-finalist.

De Vrij werd in het afgelopen jaar genoemd bij Feyenoord, PSV en Ajax. De 59-voudig international komt uit de opleiding van eerstgenoemde club en beleefde daar ook zijn doorbraak. Negen jaar geleden verdiende De Vrij een transfer naar SS Lazio, dat zeven miljoen euro voor hem betaalde. In de zomer van 2018 maakte een transfervrije De Vrij een gevoelige overstap naar zijn huidige club Inter.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!