Eerste reactie vanuit Ajax op komst van Steijn

Eerste reactie vanuit Ajax op komst van Steijn: 'Ligt in de lijn der verwachting'

13 juni om 22:35
Laatste update: 13 juni om 22:35

Jan van Halst vindt Maurice Steijn een goede trainer. De voetbalcommissaris van Ajax bevestigt dat de komst van Steijn 'in de lijn der verwachting' ligt, al kan hij de move nog niet helemaal bevestigen.

Bij Op1 krijgt Van Halst de vraag of Steijn inderdaad de nieuwe trainer van Ajax wordt. De coach van Sparta Rotterdam wordt naar verluidt woensdag gepresenteerd in de Johan Cruijff Arena. "Dat ligt in de lijn der verwachting, ja", zegt Van Halst over de komst van Steijn.

De oud-speler van de Amsterdammers kan de Steijn-move echter niet volledig bevestigen. "Ik heb drie weken geleden de hele dag een soort training gehad, over wat beursgevoelige informatie doet. Dat is best wel strafbaar. Ik mag hier formeel niks over zeggen. Ik doe er daardoor een beetje kinderachtig over, omdat ik in een keurslijfje zit. Maar daar heb ik nu eenmaal zelf voor gekozen."

"Maar het is wel een goede trainer, hij heeft goed gepresteerd", besluit Van Halst over Steijn. Saïd Bakkati en Hedwiges Maduro moeten de assistenten van de Haagse trainer gaan worden in de Johan Cruijff Arena.