'NEC vindt vervanger na miljoenentransfer en onderhandelt met Russische club'

'NEC vindt vervanger na miljoenentransfer en onderhandelt met Russische club'

13 juni om 23:36

NEC wil Lars Olden Larsen graag naar De Goffert halen, weet Voetbal International. De Nijmegenaren willen hun aanval graag versterken en hopen Larsen definitief over te nemen van het Russische Nizhny Novgorod.

NEC verkocht Ibrahim Cissoko recent voor ruim twee miljoen euro aan Toulouse FC. Om die reden lijkt de nummer twaalf van de Eredivisie zelf ook de markt weer op te gaan. Het wil Larsen dus binnenhalen, een 24-jarige buitenspeler uit Noorwegen die ook als aanvallende middenvelder uit de voeten kan. De voormalig jeugdinternational staat eigenlijk onder contract in Rusland, maar speelde in de afgelopen anderhalf jaar op huurbasis bij het Zweedse BK Häcken vanwege de oorlog in Oekraïne.

In het huidige seizoen, dat vol aan de gang is in Zweden, kan Larsen goede cijfers overleggen. Hij was goed voor acht goals en vijf assists in zestien optredens. Afgelopen zondag ontbrak de Larsen al bij Häcken vanwege de onderhandelingen die Nizhny Novgorod voert met NEC. De Eredivisie-club zet in op een definitieve transfer. Larsen gaf recent al aan dat hij niet terug wil keren in Rusland.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!