'Van Bommel slaat buitenlandse interesse af en kan beloning tegemoet zien'

'Van Bommel slaat buitenlandse interesse af en kan beloning tegemoet zien'

14 juni om 08:26
Laatste update: 14 juni om 08:47

Mark van Bommel lijkt bij Royal Antwerp FC te blijven. De 46-jarige trainer geniet interesse uit het buitenland, maar kan een nieuw contractvoorstel uit Antwerpen verwachten.

Van Bommel pakte het afgelopen seizoen de dubbel met Antwerp en dat is in het buitenland niet onopgemerkt gebleven. Volgens Het Nieuwsblad zochten de voorbije dagen diverse clubs contact met de entourage van Van Bommel, die de interesse heeft afgeslagen. De Nederlander heeft de intentie om bij Antwerp te blijven.

Antwerp wil ook dolgraag met Van Bommel verder, klinkt het. Na de vakantie gaan beide partijen met elkaar om tafel om eventuele kapers te snel af te zijn en de trainer te belonen voor diens prestaties. De club wil het contract van Van Bommel, dat doorloopt tot medio 2024, openbreken. De oefenmeester kan een verlenging en een (beperkte) verbetering tegemoet zien. 

Stengs
Hetzelfde medium meldt dat Antwerp graag verder wil met Calvin Stengs. De 24-jarige aanvaller werd het afgelopen seizoen verhuurd aan Antwerp en is eigendom van OGC Nice. 

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!