'Toptransfer Álvarez 'wankelt': Ajax verlangt 45 miljoen, interesse uit Engeland'

'Toptransfer Álvarez 'wankelt': Ajax verlangt 45 miljoen, interesse uit Engeland'

14 juni om 08:44
Laatste update: 14 juni om 08:46

De transfer van Edson Álvarez naar Borussia Dortmund dreigt af te ketsen, meldt BILD. Er ligt een bod van 35 miljoen euro in Amsterdam, maar Ajax verlangt 'ineens' 45 miljoen euro.

Een overgang van Álvarez naar Dortmund hangt al een tijdje in de lucht, al lijkt die in het water te vallen. Volgens het Duitse medium 'wankelt de toptransfer'. Naar verluidt wil de 25-jarige middenvelder graag de overstap naar de nummer twee van het afgelopen Bundesliga-seizoen maken. Een akkoord tussen de clubs blijft tot dusver uit.

Wedden

Meer odds
  • logo

    Phönix Lübeck

  • logo

    Borussia Dortmund

Met 35 miljoen euro zou Álvarez de duurste middenvelder in de clubhistorie van Dortmund worden. Ajax eist dat de Duitsers tien miljoen euro meer betalen. West Ham United zou op de hoogte zijn van de moeizame onderhandelingen tussen de Amsterdammers en Dortmund. The Hammers, die rekening houden met een vertrek van Declan Rice, zien Álvarez als een geschikte vervanger.

West Ham is naar verluidt bereid meer te bieden voor de Mexicaan en kan hem een hoger salaris bieden. BVB gaat opnieuw om tafel met Ajax om te praten over een overgang van Álvarez. BILD schetst dat Ajax-directeur Sven Mislintat, die in het verleden hoofdscout bij Dortmund was, de onderhandelingen hard ingaat. 'Dan houdt de vriendschap hier waarschijnlijk op', schrijft het medium.

Mocht de transfer van Álvarez naar Dortmund daadwerkelijk afketsen, is het de tweede keer dat de middenvelder een gewilde stap in rook ziet opgaan. Vorige zomer was hij dicht bij een transfer naar Chelsea, maar daar stak Ajax een stokje voor.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!