ED weet wat PSV moet betalen voor Lang, ook naam van Brighton-Nederlander valt

ED noemt Lang-vraagprijs en laat naam van Brighton-Nederlander vallen bij PSV

15 juni 2023 om 08:16
Laatste update: 15 juni 2023 om 09:16

PSV wil naast Ricardo Pepi nog een aanvaller aan gaan trekken, maar eventuele transfers van Arnaut Danjuma en Noa Lang zijn gecompliceerd. Dat schrijft het Eindhovens Dagblad, dat ook de naam van Jan Paul van Hecke laat vallen in Eindhoven.

Het is inmiddels duidelijk dat de spelersgroep van PSV een metamorfose zal ondergaan, nu Peter Bosz is aangesteld als trainer. De Eindhovenaren zijn druk bezig met de komst van Pepi, maar willen daarnaast nog meer investeren in de voorhoede. Lang, die woensdag nog een hoofdrol vertolkte bij Oranje, werd in de wandelgangen al gelinkt aan PSV en nu noemt het ED ook zijn naam.

De buitenspeler moet naar verluidt twaalf miljoen euro kosten, maar het is de vraag of de nummer twee van de Eredivisie dat kan en wil betalen. Eerder was PSV ook in de markt voor Danjuma, maar hij is al helemaal 'een dure optie', zo klinkt het. PSV wil zelf transferwaarde kweken en dus is huren in ieder geval geen optie voor de club.

Ramalho en Van Hecke
Het ED zoomt ook nog even in op de achterhoede van PSV. Voor André Ramalho, die op de nominatie staat om te vertrekken, is er nu ook interesse van buiten Europa. 'Maar het is onbekend of een van de betrokken clubs wil doorpakken. Als PSV erin slaagt om een goede nieuweling aan te trekken, kan hij mogelijk weg', zo klinkt het. Het lijkt niet ondenkbaar dat Van Hecke die nieuweling wordt. Hij wordt als 'interessante optie' voor PSV genoemd, al wil Brighton & Hove Albion langer met hem door.