'Mijn vrienden wilden me naar de Premier League halen, Real kan je niet afslaan'

'Mijn vrienden wilden me naar de Premier League halen, Real kan je niet afslaan'

15 juni om 13:30

Jude Bellingham heeft gereageerd op zijn transfer naar Real Madrid. De negentienjarige Engelsman kon ook naar de Premier League, maar kiest bewust voor een stap buiten zijn comfortzone.

Borussia Dortmund ontvangt 103 miljoen euro voor de transfer van Bellingham. "Ik teken bij de grootste club ter wereld en dat doe ik niet vanwege het geld", benadrukt de middenvelder bij zijn presentatie. "Mijn vader vertelde me ongeveer vijftien maanden geleden over de interesse van Real. Geloof me, ik kreeg kippenvel en mijn hart stond even stil."

Wedden

Meer odds
  • logo

    Real Madrid

  • logo

    Atalanta Bergamo

Bellingham had ook diverse opties in Engeland. Onder meer Liverpool hengelde naar zijn handtekening. "Al mijn vrienden bij de Engelse nationale ploeg wilden me naar de Premier League zien komen. Het zou makkelijker zijn geweest om in mijn comfortzone te blijven, maar niemand wijst Real af."

Kylian Mbappé
Kylian Mbappé wordt in verband gebracht met een transfer naar Real. Bellingham staat ervoor open om met de Paris Saint-Germain-aanvaller samen te spelen. "Wie zou dat niet willen?"