PSV denkt aan Noa Lang

VI en ED: Lang hoog op verlanglijstje PSV, eerste contacten zijn al gelegd

15 juni om 16:30
Laatste update: 16 juni om 10:27

PSV heeft verregaande interesse in Noa Lang. Dat meldt zowel het Eindhovens Dagblad als Voetbal International. De eerste contacten tussen de club en de 23-jarige vleugelaanvaller zijn inmiddels ook al gelegd. 

Lang, die woensdagavond nog scoorde voor Oranje in het duel met Kroatië, geniet momenteel interesse van meerdere clubs. De aanvaller van Club Brugge staat zelf welwillend tegenover een terugkeer naar Nederland, zo liet hij onlangs weten in de Ziggo-podcast Kick 't Met. Zaakwaarnemer Ali Dursun wil momenteel nog niks bevestigen noch ontkennen, meldt het ED. 

'De verwachting is dat er op korte termijn duidelijkheid komt over de haalbaarheid van de transfer', vult VI aan. Volgens het ED moet Lang ongeveer twaalf miljoen euro kosten, 'en als PSV echt doorpakt richting Club Brugge wachten mogelijk zware gesprekken. Club zou mee willen werken aan een overgang, maar wil er zoveel mogelijk geld uithalen', zo klinkt het. 

PSV leverde afgelopen winter behoorlijk in op de flanken met de verkoop van Cody Gakpo en Noni Madueke. Versterking op de vleugelposities voorin is voor de Eindhovenaren dan ook van groot belang, weet VI. 

Lang maakte in 2020 op huurbasis de overstap van Ajax naar Club Brugge. Een jaar later maakte hij definitief de overstap. Afgelopen seizoen was hij in 28 competitieduels goed voor 8 doelpunten en vijf assists. Eerder kwam hij ook nog op huurbasis uit voor FC Twente. 

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!